mandag 10. oktober 2011

Høsten er reflekstid!

Høsten er her igjen og det merkes! Plutselig blir det mørkt mens man er ute på ettermiddagsturen, og kvelden kommer litt fortere enn for noen måned siden. Mange er flinke til å passe på at barna og hunden har refleks, men glemmer seg selv. Vi voksne tror visst at vi lyser i mørket. Noen bruker ikke refleks på  hverken seg selv eller de som de har ansvar for, mens andre igjen bruker refleks på seg seg selv og ikke på hunden. Disse syntes jeg som bilist er de skumleste. Man ser et menneske som lyser opp med refleks langs veikanten og i dèt man kjører forbi oppdager man hunden som går noen meter foran!

Visste du at en bilist som kjører med nærlys i 50-sonen, bare har 2 sekunder på å avverge en ulykke når han først oppdager en fotgjenger uten refleks. Med refleks ville sjåføren hatt 10 sekunder til rådighet!

Jeg sier som morra di, læreren din, kona di og alle de som jobber med trygg trafikk: BRUK REFLEKS! Og det samme gjelder hunden din!

Hos Din beste venn har vi refleksdekken, reflekshalsbånd, seler med refleks, poterefleks og diverse blinkende lys til halsbåndet. Og hvem sier at refleks ikke er kult? Bare sjekk selene fra Hurtta og Rogz i spreke farger!







Ingen tvil om at refleks lyser opp!



Modellen til venstre ble sur da han måtte vise frem den rosa selen...









Kom innom og ta gjerne med hunden din! :)

-Ida-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar