lørdag 25. juni 2011

Nyheter i butikken!

Hei sann!

Vi har fått inn noen nye varer vi har lyst til å vise dere!

Hurtta kjøledekken:







Kjøledekkenet gjør de varme dagene behagelig for hunden ved å kjøle ned rygg og brystkasse. Kjøledrekkene er ideelt for bruk under trening om sommeren og på utstillinger, konkurranser og liknende. En hund som er behagelig avkjølt presterer alltid mer og er fornøyd!

Dekkenet har justerbar bukstropp og krage og har en svært god passform. På ryggen finnes det en åpning som man kan føre båndet gjennom dersom man bruker sele.

Hvordan fungerer det: Skyll dekkenet i kaldt vann. Vri det opp slik at det ikke drypper. (Dekkenet holder 3-4 ganger mer vann enn et vanlig håndklede.) Kjøleeffekten oppstår når vannet fordamper.

Vi har kun tatt inn noen få, men alle størrelser kan skaffes. Finnes i lilla og lysblå. Et must for konkurransehunden på varme dager!


Cloud Collar nakkekrage fra Kong:

De fleste hunder må i løpet av livet gå med såkalt "skjerm" i forbindelse med skade eller operasjon. Dette er som regel ikke noe hunden setter særlig pris på, og mange føler seg nok litt forvirret og desorientert med den store lampeskjermen rundt hode. Kong har nå kommet med en nakkekrage som er myk, mindre og mer behagelig å ha på, i tillegg til at hunden ikke kommer til og får slikket på såret.





God helg i det fine været! Din beste venn har agility kurs denne helgen og det ser ut som om værgudene er på kursets side. Kanskje du får lyst til å dra ut med hunden din å trene? Skogen er naturens egen agilitybane hvor du kan bruke små trær som har blåst ned som hinder, større trær som ligger på bakken kan brukes som bom (balanse), har du i tillegg en liten tunnel er det jo bare å sette i gang! :)

                                                                        -Ida-

1 kommentar:

  1. Hvor mye koster en slik krage? Selger du den og kan den sendes?

    SvarSlett