mandag 13. februar 2012

Vinterferietilbud!

Har vært stille på bloggen en stund, men nå har vi våknet og slår til med et vinterferietilbud! Nå er det flott skiføre mange steder og hva er vel bedre enn å ha med seg hunden sin på ski? Mosjon for både hund og eier, og en mulighet til å lære hunden god ski-skikk.

Tilbudet består av en trekkpakke som innholder Kennel snørekjøresele, Kennel belte med lommer, og strikk på 2,5 meter!

Og det beste av alt er prisen! KUN 950 kr for hele pakken!

Tilbudet gjelder denne uken og ut neste uke. Din beste venn Hauketo har et liknende tilbud til samme pris.

Skal du ut på skitur eller kanskje på vinterferie med hunden din kan det i tillegg til å ha skiutstyret i orden til hund og eier være lurt å tenke på labbene til hunden. En flott skitur kan fort bli ødelagt av isklumper i potene!

Vi har et godt utvalg av potesalve, krem og spray til å beskytte hundens poter:




Syntes du det er mye styr å bruke salve, kan potesokker være et alternativ. Vi har sokker i flere stoffer og fasonger, men vår bestselger på snøføre er de populære snøsokkene!



Ja, fargene er ganske så spreke, men du ser det med en gang om du mister en sokk i sporet! ;)


På kalde dager er det viktig å beskytte korthårede hunder med dekken. Hunder med mye pels har ikke et like stort behov, men det er lett å glemme at en hund som har trent og blitt skikkelig varm fort kan bli veldig kald om den blir liggende stille i snøen eller kald bil etter trening. Å ta vare på muskler og ledd er å forebygge mange helseplager også for hundene våre. Vi har de populære dekkene fra Hurtta inne!





Og kanskje hunden din ser ut som en snøklump etter en tur ute i snøen? Mange sliter med klumper i pelsen og da kan det kanskje være lurt med en hel fleecedress i vind- og vannavstøtende stoff fra Hurtta?




GOD TUR!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar